Page 1 of 1

Batch move BIN location

PostPosted: Thu Apr 14, 2016 4:19 pm
by deiviejr
Looking for a quick & easy way to move all parts from BIN A to BIN B.

Thanks in advance :-)

Re: Batch move BIN location

PostPosted: Fri Apr 15, 2016 8:01 pm
by amorgan014
Go into "PM" then select "Batch_Change". Type in the BIN you want to move parts from then hit "F3" to save and select "Start selection process". Hit F2 to take a look at the list of parts the system has selected to make sure it has all of the parts you want to change. Then type in the BIN you want to move them to, hit "F3", select "Update selected parts", and F3 to exit. Finally, you can run a bin report to make sure the parts you wanted to move all made it to the new bin location.

Re: Batch move BIN location

PostPosted: Wed Jan 30, 2019 5:14 am
by CharliMackerras
What is it.
" :( :( Then type in the BIN you want to move them to, hit "F3", select "Update selected parts", and F3 to exit. Finally, you can run a bin report to make sure the parts you wanted to move all made it to the new bin location."

Re: Batch move BIN location

PostPosted: Tue Oct 01, 2019 6:14 am
by firozkhan
Great Post.Thanks for sharing :)